Voordat je in China stage kunt gaat lopen is een goede voorbereiding nodig. Naast de ondersteuning van Mister China, zijn er nog een aantal andere zaken die je moet regelen, zoals een visum, huisvesting, een reisverzekering, vaccinaties en vliegtickets.


Naast onze bemiddeling in stageplaatsen biedt Mister China huisvesting aan in China. We treden op als intermediair en werken samen met vaste partners, waardoor we tegen een gunstige prijs accommodaties kunnen regelen.

meer over huisvesting »


Voordat je naar China gaat is het afsluiten van een reisverzekering aan te raden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens de reis, stage of voor aanvang van de reis, dan kan dat veel geld kosten. Door het afsluiten van een verzekering, voorkom je hoge uitgaven.

meer over verzekeringen »


Boek je vliegticket naar Beijing, Shanghai, Shenzhen of een van de vele andere Chinese steden tegen scherpe tarieven! Om je zoektocht gemakkelijker te maken heeft Mister China een overzicht gemaakt van online aanbieders voor vliegtickets met bestemming China.

meer over vliegtickets »


Voor China zijn inentingen aanbevolen. Neem geen risico en laat je altijd inenten! De website vaccinatiesopreis.nl geeft je een goed overzicht van de benodigde vaccinaties.

meer over vaccinaties »