Mister China biedt voor je opleiding kwalitatief goede stageplaatsen en stages aan in China. De stages die wij bemiddelen sluiten uitstekend aan bij het opleidingsniveau in Nederland & België en bieden een uitdaging voor elke student met internationale ambities!

The place to be van deze eeuw!

Volgens kenners is China “the place to be” van deze eeuw. Het land groeit economisch extreem en is gegroeid tot een van de belangrijkste grootmachten ter wereld. In de belangrijkste steden is de sky niet eens de limit. De komende twee decennia zal China twintig- tot vijftigduizend wolkenkrabbers bouwen om de groei op te vangen. Ook voor jouw opleiding liggen er kansen in China. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Stage in het buitenland

Een buitenland stage kan erg waardevol voor je CV zijn! Stage lopen in het buitenland blijkt steeds aantrekkelijker voor potentiële werkgevers. Door jouw buitenland stage bij een bedrijf in China te doen, verkrijg je kennis van de Chinees/Aziatische bedrijfscultuur en vergroot je je kansen op de internationale arbeidsmarkt.

Altijd een passende stage

Afhankelijk van de eisen vanuit de opleiding en jouw eigen wensen gaat Mister China op zoek naar een passende stageplaats in China. Het kan voorkomen dat de stageplaats die we aanbieden je niet aanspreekt. Geen probleem! Mister China biedt je maximaal drie passende stageplaatsen aan, zodat jouw gewenste stageplaats er altijd tussen zit.

Maar ik spreek toch geen Chinees?!

De Chinese bedrijven waar je stage kunt lopen zijn door Mister China geselecteerd op de eisen die jouw opleiding stelt en de eis dat medewerkers en de mensen waarmee jij te maken krijgt Engels spreken. Je hoeft dus geen Chinees te spreken, Engels is de voertaal.

Start met je internationale carriere!

Ben jij klaar om met je opleiding een nieuw avontuur aan te gaan en je eerste stappen van je internationale carrière in te zetten? Neem dan contact op met Mister China. We helpen je graag op weg richting China!

Contact Us

[contact-form-7 id=”142″ title=”Contact form 1″]