Ben je op zoek naar een buitenland stage en wil je een andere cultuur leren kennen? Dan is China bij uitstek het land om aan je internationale carrière te werken. Mister China helpt je bij het zoeken van een hoogwaardige buitenland stage, zodat jij zorgeloos je eerste stap richting succes in China kunt maken!

Volgens kenners is China “the place to be” van deze eeuw. Het land groeit economisch extreem en is gegroeid tot een van de belangrijkste grootmachten ter wereld. In de belangrijkste steden is de sky niet eens de limit. De komende twee decennia zal China twintig- tot vijftigduizend wolkenkrabbers bouwen om de groei op te vangen. Ook voor jouw opleiding liggen er kansen in China. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur met een stage in het buitenland?

Afhankelijk van de eisen vanuit jouw opleiding en jouw eigen wensen gaat Mister China op zoek naar een passende stageplaats in China. Het kan voorkomen dat je de stageplaats die we je aanbieden niet zit zitten. Geen probleem! Mister China biedt je maximaal drie passende stageplaatsen aan, zodat jouw gewenste stageplaats er altijd tussen zit.

Ben jij klaar om met je opleiding een nieuw avontuur aan te gaan en je eerste stappen van je internationale carriere in het buitenland te zetten? Neem dan contact op met Mister China. We helpen je graag op weg richting China!