Mister China is opgericht door Justin den Braven (Nederland) en Li Yan (China) in de zomer van 2010. Mister China wil studenten de kans bieden kennis te maken met het Chinese bedrijfsleven en cultuur door middel van een stageplaats.

Visie

Mister China ziet China als “the place to be” van deze eeuw. Het land heeft de laatste decenia enorme ontwikkelingen doorgemaakt en is anno 2011 op weg één van de belangrijkste economieën van de wereld te worden. Eén ding is zeker: De toekomst ligt in China!

Steden in China

Naast de meest bekende steden Shanghai en Beijing, biedt Mister China ook stageplaatsen in Chinese steden als Shenzhen, Nanjing, Guangzhou en Suzhou aan. Deze wereldsteden bieden genoeg uitdaging voor elke student met internationale ambities!

Aanbod & werkwijze

Mister China is een Nederlands / Chinees bedrijf met medewerkers in zowel Nederland als China. Wij werken niet met tussenpersonen, waardoor een goede & passende stageplaats altijd gegarandeerd is. Afhankelijk van de eisen vanuit jouw opleiding en jouw eigen wensen gaat Mister China op zoek naar een passende stageplaats in China.
Alle stageplaatsen die wij aanbieden zijn dan ook bezocht door het team van Mister China, waardoor we in kunnen schatten of een bedrijf bij je past. Mister China helpt je graag bij het zoeken van een hoogwaardige stage, zodat jij zorgeloos je eerste stap richting succes in China kunt maken!

8 redenen voor Mister China

1. We zijn gefascineerd door China!

2. We kennen je opleiding

3. We weten alles van China

4. We zijn persoonlijk en betrouwbaar

5. We zijn aanwezig in China

6. We zijn er 24/7 voor je

7. We hebben goede contacten in het Chinese bedrijfsleven

8. We willen je een onvergetelijke tijd bezorgen!