Mister China ziet China als “the place to be” van deze eeuw. Het land heeft de laatste decenia enorme ontwikkelingen doorgemaakt en is anno 2011 op weg één van de belangrijkste economieën van de wereld te worden. Eén ding is zeker: De toekomst ligt in China!
Shenzhen

Shenzhen ligt in Zuid-China en grenst aan de stad Hong Kong. Nog geen kwart eeuw terug een klein vissersdorpje, nu met 14 miljoen inwoners een van de snelst groeiende steden op aarde.
Suzhou

Suzhou, ook wel het Venetië van het Oosten genoemd, was eeuwenlang groter dan Shanghai. De stad met 2.5 miljoen inwoners ligt een uur van Shanghai. In Suzhou zijn meer dan 500 internationale bedrijven gevestigd.

 

 

Shanghai

Shanghai is met 19 miljoen inwoners de grootste stad van China. De stad waar wolkenkrabbers uit de grond blijven schieten is het handelscentrum en financiële centrum van China.

 

 

Guangzhou

Guangzhou is sinds 2005 één van de vijf nationale centrale steden in China. De stad is beter bekend onder de naam Kanton. Guangzhou is een belangrijke handelshub en bezit de grootste haven van Zuid-China.

 

 

Beijing

Beijing, ook wel Peking genoemd, is de hoofdstad van China en telt 17 miljoen inwoners. Ontdek het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden stad en bezoek de Chinese muur!

 

 

Nanjing

Nanjing was vroeger een belangrijke stad voor de handel in zijde, katoen, rijstpapier en chinese inkt. Tegenwoordig is er hoogwaardige industrie en vestigen zich er gemiddeld twee buitenlandse bedrijven per dag.