Ben je op zoek naar een afstudeerstage in het buitenland en wil je een andere cultuur leren kennen? Dan is China bij uitstek het land om aan je internationale carrière te werken. Mister China helpt je bij het zoeken van een hoogwaardige afstudeerstage, zodat jij zorgeloos je eerste stap richting succes in China kunt maken!

Volgens kenners is China “the place to be” van deze eeuw. Het land groeit economisch extreem en is gegroeid tot een van de belangrijkste grootmachten ter wereld. In de belangrijkste steden is de sky niet eens de limit. De komende twee decennia zal China twintig- tot vijftigduizend wolkenkrabbers bouwen om de groei op te vangen. Ook voor jouw opleiding liggen er kansen in China. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in het buitenland?

Afhankelijk van de eisen vanuit jouw opleiding en jouw eigen wensen gaat Mister China op zoek naar een passende afstudeerplek in China. Het kan voorkomen dat je de afstudeerstage die we je aanbieden niet zit zitten. Geen probleem! Mister China biedt je maximaal drie passende stageplaatsen aan, zodat jouw gewenste stageplaats er altijd tussen zit.

De Chinese bedrijven waar je stage kunt lopen zijn door Mister China geselecteerd op de eisen die jouw opleiding stelt en de eis dat medewerkers en de mensen waarmee jij te maken krijgt Engels spreken. Je hoeft dus geen Chinees te spreken, Engels is de voertaal.

Ben jij klaar om met je opleiding een nieuw avontuur aan te gaan en je eerste stappen van je internationale carriere in het buitenland te zetten? Neem dan contact op met Mister China. We helpen je graag op weg richting China!